Roland1999 kérdése:
Letiltották a Sim kártyámat és nem tudom miért?
Figyelt kérdés
Eggyik nap arra ébredtem hogy le van tiltva nem kérte a pin kódot milyen okok miatt tilthatják le a sim kártyát?
Kérlek az összes lehetőséget leírnátok? köszi
Ui: mennyiért oldják fel a letiltást a sim kártyán T-mobile-os
#T-Mobile #im kártya
2013. júl. 3. 11:43
1/3 anonim válasza:
számlatartozás? vagy egyszerűen csak meghalt a sim kártyád... ilyenkor be kell menni szólni kell és néhány napon belül visszakapod ugyanazt a telefonszámot is ami volt. 2-3 ezer forint
2/3 A kérdező kommentje:
Anyukámtol kaptam a kártyát számlatartozás kizárva meg az a törlesző is nem lehet hogy azért mert okostelóm van és a képernyő kódot elfelejtettem volna de azis hogy ha a pin kodot elfejtettem ezek csak feltevesek azt irja hogy csak segelyhivas indithato forduljon szolgaltatohoz az ekezetek miatt a vegen mar nem volt kedvem kiirni mert telon vagyok elor is koszi a valaszt
2013. júl. 3. 12:53
3/3 anonim válasza:
Pici gyerekem van :) ezerszer tiltotta le a telomat es sose volt gond... Htc, xperiak mind bekapcsoltak mukodtek csak nem birtam az alkalmazasokba belepni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!