Hogy kell használni az alábbi Panorama alkalmazást? (Nokia Lumia 620)
Letöltöttem de én tudok vele panoráma képet csinálni, meg amúgy semmilyet. Belelépek azt írja érintsem meg a a képernyőt, akkor fotoz egyet mozgatom balra ahogy mutatja de nem csinál semmit.bármit nyomkodok (gombok) képernyő nem csinál semmit. Ez az alkalmazás az: [link]
Írja már le valaki hogy hogy kell használni! Köszi :)
ez egy halál egyszerű alkalmazás!! :D :D egyik kedvencem. nem bonyolult, figyel: elkészíted az első képet a képernyőre való koppintással, majd amerre a telefon mondja ( legtöbb esetben jobbra) elkezded húzni/forgatni a telefont!! nem bonyolult egy vékony fehér vonal mutatja, na a vonal mentén vezeted a telefonon NEM GYORSAN! STABILAN, EGYENLETESEN. ha túl gyorsan húzod, vagy nagyon rossz irányba akkor "elveszti a fonalat" ilyenkor a legutolsó jó
helyen járt képed jelenik meg halványan, átlátszóan. azt szépen ráilleszted hogy ugyan azt lássa a telefon mint ami a kijelzőn van, és onnan folytatod a forgatást. ha elértél a jó helyre megjelenik a kis kör. addig kell ott tartani a telefont míg a kör teljesen betölt. utána folytatod. addig csinálod ezt míg teljesen el nem készül a panoráma fotó! :D :D remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!