Hogyan tudom elérni hogy a telefonomon a képernyőt ne vízszintesen tudjam lapozgatni, hanem lefelé tudjam görgetni?
Figyelt kérdés
Először is feloldom a képernyőt, utána a menübe megyek.. okostelefonról van szó.. ugye ilyen oldalak vannak, amivel vízszintesen tudom lapozgatni, oldalra.. DE én olyat szeretnék, hogy lefelé lehessen görgetni a menüt, ne ilyen oldalak legyenek és ne oldalra kelljen lapozgatni, lefelé görgetőset akarok.. tudom hogy valahol be lehet állítani, csak azt nem hogy hogyan.. lécci valaki help me, sürgős!!2013. júl. 2. 18:02
1/1 |Orfeusz| válasza:
Mindenképpen launcher kell hozzá. Az alap android a 4.0 verzióig a lefele görgetős alkalmazásfiókot használta.
Ha 2.x android, akkor a GO launcherben például van ilyen funkció.
Ha 4.0+ akkor szerintem már nincs rá ilyen launcher, mivel már a stock android is oldalra lapozgatós innentől. De itt meg a Nova launchert (vagy az Apex launchert, nincs sok különbség) ajánlom, bár mint mondom nincs ilyen funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!