Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi foglal akkora helyet?

Mi foglal akkora helyet?

Figyelt kérdés

Van egy Nokia Lumia 800-as mobiltelefonom teljes tárterülete: 13,86 GB

Ebből szabad 5,52gb Hogy lehet ez? Néztem interneten sehol semmi magyarázat. Annyi van hogy töröljek alkalmazásokat. Alig van rajta 1-2 alkalmazás, játék. Próbának letöröltem egyet és így is 5,54 GB lett a szabad hely.1 alkalmazás alig pár MB. Mi foglalhat el több mint 5 GB? 150 kép ? 75 zene? 10 videó ? 4 játék pár alkalmazás ? mitől lehet ez ?

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. júl. 1. 23:59
 1/1 anonim válasza:

Lehet, hogy már próbáltad, de ellenőrizd a Zune/beállítások/Telefon/Foglalt tárterület menüpontban, hogy hány % tárhelyet foglaltál le a telefonon az egyéb tartalmaknak. Ez ugyanis foglaltként rendelkezik a beállított tárhellyel, még ha üres is az.

Egyébként én is olvastam erről, sajnos a WP 7-nek a rákfenéje, hogy a programok által létrehozott szemét, pl.: ideiglenes fájlok a telefonon maradnak, és nem lehet őket törölni, max. egy reset-tel.

2013. júl. 2. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!