Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Nokia Lumia 520 okostel...

Megéri Nokia Lumia 520 okostelefont venni?

Figyelt kérdés
Még nem volt Wp-m, de nagyon tetszik, és már vágyom egy stabil rendszerre, egy régi android után.. Most a Telenornál előfizetéssel 19.920, és két évig 3190 forint.( ez nekem nem baj, a T-mobilenál eddig is ilyen előfizum volt ). Kérdés az, hogy megéri e maga a telefon.. nem fontos a vaku, egyedül az előlapi kamera fáj hogy nincs, illetve a ram mérete. nem szoktam sokat játszani telefonon, fontos a navigáció illetve az internet elérhetőség, zenelejátszás. Megfelelne?

2013. júl. 1. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is ezt fogom választani a közeljövőben szerintem, megfelelő méret (4' kijelző) megfelelő kijelzőfelbontás és típus( 480x800 IPS) ráadásul a windows phone-nak sokkal ritkább szokása úgy bebuzulni (főleg középkategóriában) mint androidnál. Esetleg még ott a Lumia 620 . Kicsit kisebb a kijelzője (3,8') viszont a kamerája vakus,és van benne az általad említett hiányosság az 520-asból(előlapi kamera) is
2013. júl. 1. 17:06
 2/6 A kérdező kommentje:
igen nézelődtem a 620 után is, csak az olyan bumfordi, semmi szépség nincs benne, az 520 jobban tetszik kívülről, és ez letudja hogy nincs vaku. :D
2013. júl. 1. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
amúgy én is így gondolom, és szerintem ezért is fogom én is az 520-ast venni :D
2013. júl. 2. 12:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet egy hónappal csúsztatnom kell a vásárlást, ha megvetted, mindenképp írj véleményt ! :)
2013. júl. 2. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
az kb 3hét múlva lesz
2013. júl. 2. 19:48
 6/6 A kérdező kommentje:
megvettem a 620-at, nagyon nagyon imádom! :D
2013. júl. 24. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!