Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Már 2 éve hogy vettem egy samsung wave s8500-at azonban teljesen kiábrándultam belőle mert jött az android,ios na meg a windows 7-8 és a badára nem lehet semmit letölteni meg használhatatlan, ezért úgy döntöttem szeretnék új telót venni van spórolt pénzem meg dolgozok nyáron úgyhogy azt szeretném tudni elég-e középkategóriás telefont venni 50000-80000-ig között milyen telót tudnék venni bejön az android meg a windows 8-as telók is :)
2013. júl. 1. 15:34
 1/3 anonim válasza:

A windows 8 külsőre nagyon kötött készülék. Úgy értem, hogy ha a csempék tetszenek, akkor oké, de tudd, ott nincs más, csak azok. Max a színüket tudod változtatni.

Ha fontos a személyre szabás, akkor android. Azon belül ajánlom a Sony-kat és a HTC-ket.

Nekem most SXL van, régóta nem találni a piacon dedikált kameragombot, nekem ez fontos volt, és ebben végre van.

*SXL= Sony Xperia L

** Dedikált kamera gomb = A készülék oldalán a "fotógomb"

2013. júl. 1. 15:40
 2/3 A kérdező kommentje:
értem nekem is bejön a sony a htc igazából arról hallottam jót is meg rosszat + tetszenek a samsungok is csak sztem most elég drágák...
2013. júl. 1. 15:56
 3/3 A kérdező kommentje:
windows 8-ba meg tényleg annyi az újdonság hogy vicces a csempékkel játszani xd meg nokiáknál ingyen gps de engem ez annyira nem köt le
2013. júl. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!