Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudom letölteni HTC...

Hol tudom letölteni HTC Wildfire S-re a 4. 0. Androidot?

Figyelt kérdés

2013. júl. 1. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Foleg sehol.
2013. júl. 1. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Hivatalos, gyári nincs

"Általánosan elmondható, hogy az 512 MB vagy kevesebb ROM-mal ellátott készülékeket nem fogjuk frissíteni az Android 4.0-s változatára. Ilyen többek közt a HTC ChaCha, a HTC Salsa, a HTC Wildfire S, a HTC Desire HD és a HTC Explorer."

[link]

Custom, főzött rom van, de ha nem értesz hozzá, neki se kezdj!

pl.: [link]

De miért akarsz 4.0 ? Mire jó egy gyenge hardverre, egy nagyobb rendszerigényű szoftver?

Aztán majd az a következő kérdés, hogy lehet visszacsinálni.

2013. júl. 1. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is Wildfire S van, és a 2.3 is hihetetlen szar rajta, hisz a telefon is nagyon gyenge, akkor már nem mindegy, hogy a 2.3 vagy a 4.0 szarozik rajta?

Egyébként meg nagyon rég óta 4.0-t használok rajta, 2.3-ra nem is nagyon emlékszek, de gyorsabb volt a CM9, mint a gyári 2.3, természetesen custom rommal sem lett belőle hirtelen Nexus 4 sebességű telefon, de hardveréhez képest jobb lett.

2013. júl. 1. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!