Van olyan köztetek, aki kicsit visszasírja a régi, nyomógombos mobiltelefon-készülékét az érintőképernyős helyett?
Érdekes volt akkor átélni. Volt valami jóképességű felhasználó, aki nem vette le, hogy melyik hozzászólás kitől jött, és két különböző néven elküldte betűre ugyanazt az nagyképű felokosítást...
AMitírtam, úgy írtam, hogy még itthon azt sem tudták hogy az iPhone-t hogy kell kiejteni, már volt egy HTC Touch Pro2 telefonom 2010-ben. Mai szemmel nevetséges képességekkel (480x800 65k szín), szétcsúsztatható QWERTY billentyűzettel. Akkor úgy éreztem, nekem ez még nem kell, nem kiforrott, macerás.
Aztán ma, amikor ezeket írom, már a második okostelefonom van, és nem évente cserélem őket. A szükség rákényszerített, megszoktam. Indukciós töltő otthon is, a kocsiban is, ettől kezdve az üzemidő nem érdekel, a többi csilivili meg egy kicsit beszippantott, tudom élvezni is a használatát, ennyi. Nem lett igazam, hogy csak gombos készülékem lesz az idők végezetéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!