Sony Xperia U kamerájának a minőségén lehet javítani?
Figyelt kérdés
Tegnap szórakoztunk a haverokkal, próbáltam fényképezni (sötétben kint 11 órakor este) és vagy 10 másodpercig fókuszált,utána fényképezett ,és így is nagyon sz##r lett a kép..
Barátom S3-ján megnyomta az elsütő gombot, 1 mp-att fókuszált,és krisztály tiszta képet csinált
(tudom ,tudom nem egy kategória, ár , kamera minőség stb. csak meglepődtem)
valami ötlet?
2013. júl. 1. 00:41
1/5 anonim válasza:
Egy normális fényképezőtől sem kell nagyon sokra számítani a sötétben, hát még egy telefontól. Az S3-at nem ismerem, lehet, hogy csak szerencse, lehet hogy valóban ilyen jó kamerát tettek bele.
Nem lehet javítani a minőségén.
2/5 A kérdező kommentje:
:/ okés.köszi
2013. júl. 1. 12:35
3/5 anonim válasza:
Én az U- hoz megvettem a Camera Zoom FX prg-ot, egész jókat lövök vele, persze csak napsütésben, vagy nappali fényviszonyoknál..
4/5 A kérdező kommentje:
Az nekem is meg volt, de sötétben az sem javított semmi..
Akkor mind egy. beletörődöm :)
2013. júl. 2. 01:24
5/5 anonim válasza:
3. vagyok, a fénykép nevében is benne van, hogy "fény" kép.. nem véletlen. S3 már más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!