Miért villog és szaggat a Samsung Galaxy S Advanceom?
Megvettttem a T-mobilnal elozo heten a fent emliettett telefont, amit szerdan csereltek,mert lefagyogatottés a kepernyő tetején egy csik villog néha.(de legfokepp videoknal)
Most a masik keszulek (ugyan az a tipus) ugyan ezt csinnálja, csak durvában szaggat.....mi lehet a baja?
Menjek vissza es csereltessem ki megint? Van meg valaki, aki hasonlo vipoben jar? (Ja a telefonon a legfrissebb Android van /4.1.2/ )
Szia.Köszi a válaszod!
Hát én nagyon elvesztettem a Samsung iránti nem is rudom minek nevezni....mit:D
Nem szeretnék fehér telefont, meg azert mar a harmadik telefon.....mar a tokom tele van vele.
A masik Samsungom ami legalabb 6x szor furdott aokkal jobb volt :D :(
Veled nem kukacoskodtak?
Tudtad bizonyitani a hibát?
Igen, fiú vagyok, pont azért nem akarok fehéret.Hát, ha visszaviszem, akkor már nem ugyan ilyet fogok kihozni......nagyon tetszik, meg sajnálom is de nagyon felidegel ;)
Még töröm a fejem, mert velem nagyon köcsögösködtek.....kétszer vittem vissza az elozot is mire kicsereltek.....
Csak ehelyett meg nem tudom mitbhozzak ki.Szal nagyon nemtudom :D
Köszönöm a választ! :)
Majd kiderül, mi lesz....
Én múlthéten vettem,a telefont,gyárilag 4.1.2es android rendszerrel.
ismerősöm ajánlotta,neki még a 2.3.6os van rajta,neki nem szaggat,nem fagy,gyönyörűen teszi a dolgát.
Nekem folyamatosan szaggat vagy befagy.
hogyan tudnám vissza rakni rá,a 2.3.6os androidot???
Bocsi hogy csak most válaszolok......hol tart a story?..... :D
Ott, hogy a készülék jelenleg is szervizben van....
Amit a javítás idejére kaptam ugyan olyan típusú cserekészüléket, AZ IS hibás......tehát ez már szánalmas.....ez a harmadik ilyen telefon nálam....
Gyári beállítások visszaállítása nálam nem old meg semmit....csak rakosgathatom újra folyton a telefont....már vagy 80x "raktam újra".(gyári beállítások visszaállításával)
Samsungot soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!