Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IOS vagy Android? Mi a különbség?

IOS vagy Android? Mi a különbség?

Figyelt kérdés

2013. jún. 29. 08:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Először android fan voltam galaxy s2-vel, utána sikerült kipróbálni egy iPhone 4S-t. 1 hónapig volt nálam, és elképesztő volt a telefon. A játékok gyönyörű szépek a retina kijelzőn, a telefon full használat mellett is többet bírt mint az s2 két akksival. Mìg az s2 feltölt durván 2 óra alatt, az alma vidzont kb fél óra alatt. Itt nem túloztam. Nem találkoztam semmi rendszerbeli problemmel mint az s2 nél. Az új jelly van rajta... egyedül csak az az egy nem tetsző szempont, hogy mindent azon a rohadt iTunes-on keresztül kellett csinálni.
2013. jún. 30. 07:40
 12/12 anonim válasza:
Az IOS soha nem fagy le, gyors, megbízható.
2013. jún. 30. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!