Túl kevés a ramom (? )
Üdv. Adott egy sony xperia u (st25) telefon.
Akárhol néztem minden oldalon az van írva,hogy a 512 ram van benne,viszont én letöltöttem egy appot (cpu-z) ami csak 388at ír...Ez már nekem elég régóta gyanús,mivel gyakran szoktam kilőni az alkalmazásokat és néha nagyon kevés szabad memória van,és egy 2 magos telefonnál ez elég nagy probléma..Mellesleg elegem van abból hogy rengeteg gyári szarság elindul és teljesen leterheli a telefont,és egyszerűen nemtudok vele mit kezdeni. A telefon nincs rootolva,még egy éves sincs..Igaz ez az egyetlen problémám vele..Az lenne a kérdésem hogy ez valami hiba lehet vagy alapból szar a telefon?Nemtudok úgy netezni hogy skype + böngésző fut,mert a telefon teljesen leterhelődik,pedig ennek 512 ramnál nem szabadna előfordulnia..
Nem tudom mihez szól pontosan a leírás, roothoz soha sem kelett system.img vagy hasonló fájl, meg elég rédig a leírás is, azóta kijöttek újabb szofververziók.
Ezzel a megoldással nincs 5 perc a root:
A téma címe: "[GUIDE]Root (.10)(.54)(c.1.0)(.89) Firmware"
Ebben a ".10" a "b.1.1 b.1.10"-es verziószámra utal, tehát neked is jó. Kernelt sem kell cserélned (ami 3 perccel meghosszabbítja a műveletet), egyből mehet a root, ezzel:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Van Skype-om, csak a másik rendszerre van feltelepítve, a jó rendszerre még nincs kedvem, úgy sem használom sűrűn.
Nem kell hozzá valami hosszú leírás. Ugyanaz amit fentebb linkeltem, csak a kernelcserék nélkül.
Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/USB hibakeresés és Biztonság/Ismeretlen források legyen engedélyezve.
Telefonod bekapcsolva csatlakoztatod a gépre, elindítod a letöltött, kicsomagolt mappából a rootme.bat fájlt, majd követed az utasításokat. Újraindul a telefon, a play-ről letöltesz egy alkalmazást amivel a root jogokat ki tudod osztani (pl. SuperSU) és kész is. Ez utóbbi lehet nem kell, mert a root maga már telepíti a szükséges programot a telefonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!