Telenor új telefon?
Figyelt kérdés
2 éves hűséggel volt egy telefonom a telenornál, de eltörött és csak 1 év ment eddig le belőle. Bementem és azt mondták hogy nem vehetek új telefont. Ez komolyan így működik, hogy ez miatt 1 évig nem lesz telefonom? Még fizetnék is 40000Ft-ot az új telefonra a havidíjam maradna is (2 év hűség arra is szól) Nincs valami kiskapu, vagy lehet csak rossz ügyintézőt fogtam ki? valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?2013. jún. 27. 14:17
11/13 anonim válasza:
Ha van 40ed rá akkor vegyél egyet használtan és élj tovább boldogan.
12/13 A kérdező kommentje:
nincs használtan normális 40-ért :)
2013. júl. 1. 16:24
13/13 anonim válasza:
Ugyan melyik telefon az, amelyikért hajlandó volnál 40 ezret fizetni? Gondolom, nem közép kategóriájú az a telefon.
Válassz kártyásban egy 40 ezres telót és bekkeld ki a hűségidő lejáratát.Amúgy nekem 1 év után adtak új előfizetést még egyet, a hozzá választott telefonnal. Persze, fizetnem kellett a másik havi díjat is. De a telefon így megérte és kihasználtam mindkét kártyán a szolgáltatásait.
Miért egy szolgáltatónak kell kedvezményt adnia azért, mert te nem vigyáztál a telefonodra? Szerintem egyik szolgáltató sem ennyire emberbarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!