Melyik készüléket válasszam?
Figyelt kérdés
Samsung S3, Apple 5, Nokia lumia 8202013. jún. 27. 08:35
11/14 anonim válasza:
Nem azért leszel lepontozva,mert apple fan vagyok,hanem mert a stílusod eléggé...hogy is mondjam....paraszt...
12/14 anonim válasza:
Igen?Mond már meg mi ebben a parasztság?
Talán az hogy drágának tartok egy olyan terméket ami SOHASEM fogja megérni az árát?
Kösz inkább nem.
Vannak jóval fontosabb dolgok az életben mint a telefon.
Ez a ÉN véleményem de nem csak én vagyok így.
Kedves kérdező ha rám hallatsz Nexus 4-et veszel.
Sokkal jobb mint egy S3. Bár haveromnak S3-ja van és nagyon jó, de a tesztek alapján ez (Nexus 4) sokkal jobb.
További szép napot :)
14/14 anonim válasza:
"Ennyi b0lf4sz apple fan -.- "
Ez volt a parasztság. Ha végig olvasod a válaszokat,nem látsz sehol olyat,hogy bármelyik oldal szidná a másikat. Véleményed persze lehet,de attól még nem kell a másikat balf4sznak nevezni. Ha drágának találod,nem veszed meg. De ezt normális stílusban is le lehet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!