Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei ascend g300? Vélemény?

Huawei ascend g300? Vélemény?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy 14 éves csajnak megfelel? Az a csaj én lennék :D..Nagyon tetszik, de nem akarok rossz döntést hozni ! egy isminek van ilyen, ugye ezen wifi is van de csak a facet nyitja meg.A szüleim csak vodást engednek így az y300 szóba nem jöhet, mert az csak telenorosnál van. Most kb. júliusba kapnák új telót...S.O.S!! Tanácstalan vagyoook :/
2013. jún. 26. 23:10
 1/2 |Orfeusz| ***** válasza:

Csak a facebookot nyitja meg? WTF? A g300 jó telefon bár már inkább egy letűnt kort idéz, maga a modell is elég régi. De ettől függetlenül teljes értékű androidot futtat, van BT, GPS, WiFi meg minden jóság (és bármilyen oldalt megnyithatsz vele).

UI.: Ha normális nyelvezettel kérdezel többen válaszolnak. Puszcsi. :)

2013. jún. 26. 23:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést, ha nem vagyok egy technikai zseni...Akkor azt te hogy neveznéd amikor kiírja h sajnálom, de az oldal valószínűleg nem nyitható meg, vagy más linken található (vagy talán valamit rosszul írtam)? És még pontosan idéztem.. Na lényegtelen, de normálisan is meg lehetne mondani.Normális nyelvezet, boccs már, ha egyszer vagy kétszer rövidítettem! Aki akar, az úgy is tudja mit jelent... Igazából azt akartam megkérdezni h egy 14 évesnek nem túl komoly vagy ilyesmi, de már lassan ezt se lehet megkérdezni, mert már letámadják az embert..-.-" De azért köszönöm a választ, ha már itt tartunk !
2013. jún. 27. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!