Melyik mobilnak bírja tovább az akkumulátorja és melyik a tartósabb (minőségibb anyagfelhasználású)?
1.Sony Xperia Z
2.Htc one
3.Samsung galaxy SIV
Akkuideileg az S4 kiemelkedik a többi közül. A tartósságot a garanciához is lehet szerintem sorolni, ami az S4-nél egész jó, mert házhoz jönnek a Samsungosok, ha Samsung garanciád van, és akár 10perc alatt kicserélik amit ki kell, vagy hasonló. Azért +1 pont a Samsungnak, mert szerintem elég jó ez. Minőségibb anyaga talán a HTC-nek van, de az nekem azért nem jön be, mert láttam drop test-et róla, és leesett, és a hangszórót védő műanyag lepattant, onnantól meg mehetne a szerviz-be, de azt meg nem nagyon szeretik cserélni, lehet megvonják a garanciát miatta.
A Z az jó, mert talán ütésálló, és vízálló, de akkuideileg gyenge. Ha az akkuidő számít, akkor az S4-et kell választanod. A prémium minőségre a HTC-t, de a szétszedhetőség elég negatív dolog. Pl. képzeld el, hogy neked 2 év múlva lejár a garanciád, az akkura így is csak 1 év garid van, és akkut lehet még az S4-ben is cserélni, de a többiben pedig nem, és ha az hal be, akkor kidobhatod a telefont.
akkuidők:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!