Segítséget kérnék! Milyen havidíjas előfizetést válasszak? (T-mobile)
Szeretnénk venni egy telefont a T-mobilenál, részletre.
Ezt csak úgy lehet megoldani, ha előfizetős leszek. (Eddig domino-s voltam.)
Már napok óta böngészem a T-mobile honlapját, hogy melyik lenne a legkedvezőbb. (Nem engedhetünk meg horribilis összegeket a havidíjra).
Többet is kinéztem, de nem igazán tudok eligazodni rajta, ebben kérnék segítséget:
-Like 50 (havidíja 1790 ft), ezzel az a baj, hogy csak főiskolások, egyetemisták számára elérhető érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvánnyal.
-Fun Aranytárskártya (havidíja 1725 ft), ezt meg csak arany vagy platina kedvezményjogosultsági szinttel rendelkező havidíjas előfizetők igényelhetik.
-Eco XS (havidíja 1950 ft), itt pedig az internetet nézve napi díj van, ami 195 Ft.
Igazából csak annyit szeretnék, hogy ne legyen túl drága, és tudjak internetezni vele. :/
Előre is köszi a normális válaszokért!
Samsung Galaxy S Advance-t szeretnék.
Most néztem ki a Go!Net M csomagot.
Amikor viszont ott járok, hogy ki kellene választani a díjcsomagot, ezt nem ajánlja fel....minden mást viszont igen. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!