Samsung Galaxy S Advance (T-Mobile H) android rendszer törlése és új szintén android (gyári) rendszer telepítése?
SÜRGŐS LENNE!
(*eddig)
nem értem minek piszkàltok a rendszerhez. ha nem tetszik akkor vegyél olyat ami tetszik. egyébként amit visszaraktàl jelly bent az sosem volt gyàri. olvasd el az android szabàlyzatot. egyenlöre nem gyàrt letöltendö verziókat. a jelly ben re vonatkozóan. hekkerek müve ami fent van a neten. csodàlkozol ha nem müködik?
garanciàjàt is elvesztetted. cseszheted.
Szia.
Ha aktuális még akkor pár javaslat.
Recovery -be bemész (nem tudom ott mi a kombináció de talán home+hangerő fel+bekapcs gomb egyszerre) és ott rámész minden wipe dologra, ha ez megvan akku ki, akku be és download mód (talán hangerő le+home+bekapcs) és akkor most kellene telepíteni a costum romot. Abból is a hivatalosabbik fajtát, azon belül pedig a szolgáltatód által kiadottat.
Én most az sgs3 -omban nulláztam először a flash számlálót, majd felraktam a gyári tmobilos 4.0.4 -es romot aztán wifire kapcsolódott majd leszedte a 4.1.2 -es frissítést magának.
Hát én még ennyit találtam: [link]
Tehát vagy lehet flashelni odinnal (download mód pl bejön) és akkor felraksz rá egy másik rendszert, vagy még ennyit sem enged a telefon és akkor azt otthon nem igen lehet megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!