Melyik jobb teló?
Nekem Samsung Galaxy Ace-em van. Hát, nem mondom, hogy ajánlom.
- egy éve van meg, de fél év után már kiírta hogy a telefon memóriája megtelt, amikor 2 gigás memóriakártyám volt.
- vettem rá 8 gigásat, szintén kiírja, hogy a telefon memóriája megtelt. Az a probléma vele, hogy valamelyik alkalmazást nem tudod memóriakártyára menteni (pl. facebook, ami a legtöbbet foglalja), a telefon belső memóriája pedig nagyon kicsi...
- a kameráját viszont dícsérném, ugyan is nagyon szép képeket csinál.
Most, hogy 8 gigás memóriakártyám van, és alig van rajta alkalmazásom így elvagyok vele, de ha több akalmazást szeretnél rá, egyáltalán nem ajánlanám!!
...
viszont, Y-t egyáltalán ne vegyél. nagyon kicsi a képernyőre, a kamerája pedig borzalmas.
Én a Galaxy Mini 2-t ajánlanám.:))
Ezek közül bőven a Galaxy Mini 2-őt ajánlanám...
Meg mondom miért! 4 GB belső memória,512 MB RAM és ezen a legfrissebb az Android operációs rendszer!
A Galaxy Ace-nek jó a kamerája de a többi nem a legjobb,listavezető pedig a Galaxy Y az alig tud valamit...
Ha választanod kell akkor Samsung Galaxy Mini 2!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!