Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék iPhone 4-ről android...

Szeretnék iPhone 4-ről androidra váltani. Mi a véleményetek? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Van egy tökéletes állapotú t-mobile-os, garis i4-em. Szeretnék androidra váltani és lett egy olyan lehetőségem, hogy cserélhetnék egy az egyben egy 1 hónapos, gyári független sony xperia t-re. Szerintetek ez a sony közép kat. vagy esetleg már felső? Megérné egy az egyben a csere? Hozzáértő válaszokat szeretnék. Köszönöm

#csere #Android #iPhone #IOS #iphone 4-ről androidra
2013. jún. 25. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mindenképp megéri.

Android ma már csak esetleg egy téren marad el az iOS-től, ez pedig a gördülékenység. De ez nem azt jelenti, hogy az Androidos telefonok 20 perc alatt csinálnak meg valamit, vagy folyton akadoznak, hanem nagyon ritkán van azért egy kis mikrolag. És akad már jó pár olyan telefon, ami egyáltalán nem akad, hozza az iOS szintjét, pl. amit az előző írt Nexus 4, de ott van még a HTC One, és még lehetne sorolni.

Xperia T meg jó telefon, ahogy már valaki írta, vagy középkategória tetején, vagy felsőkategória alján helyezkedik el. 2 évig azért bírni fogja, de ha egy kis extra pénzt hozzáraksz akkor kijön egy Nexus 4, egyik legjobb telefon mai napig, ami 2-3 évet gond nélkül kibírja.

2013. jún. 25. 23:27
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem is körülbelül annyira megállja a helyét, mint az i4. én a héten adtam el a tabletemet. nem vagyok elfogult, de akkor sem veszi be a gyomrom a droidot, pedig volt huzamos ideig droidos telóm is i4 előtt. én azt mondom, hogy a sony-k azok nálam, amik elfogadhatóak droidban. maximum ha nem tetszik, vissza tudsz váltani iPhone-ra, akár 4S-re is, ha találsz egy olyan embert, szóval szerintem mindenképp előnyös helyzetben vagy.
2013. jún. 25. 23:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok a válaszokat, végülis Nexus 4 lett :D Este megrendeltem és most indulok átvenni. Az iphonet eladtam még este, 35k pótlással szerintem jól jártam :) Mindenkinek zöld pacsi, köszönöm
2013. jún. 26. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mármint 35k-t fizettél Nexus 4-re? No igen, akkor jól jártál:) Nexus 4-gyel kapod a legjobb androidos élményt, jól döntöttél.
2013. jún. 26. 16:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, 35-öt kellett pótolnom, ismerősnek adtam el az i4-et, így jóval többet kaptam, mintha egy gsm-be vittem volna. Tehát a cserét is sztronóztam és sztem így jobban jártam. Nagyon tetszik a nexus 4, hihetetlen, hogy mikre nem képes egy telefon az androiddal :) Mint ex ios felhasználó, elfogultság nélkül azt kell mondjam, hogy ennél jobb választásom nem is lehetett volna. Bár némi iPhone feeling azért van, mert mindkét telefön üveg :) Aki szeretne mostanában csúcskategóriás androidos telefont, ez az ő választása ;) Egyszerűen nem tudok róla rosszat mondani, tökéletes :D Köszi a hozzászólásokat gyerekek!
2013. jún. 27. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!