T-Mobilenál vettem telefont 24 havi részletre,8 hónapja fizetem, hogy tudnék újat venni, úgy, hogy ne kelljen fizetnem?
Ellentmondás van a kérdésedben.
Szerepel benne a "venni" szó, és a "ne kelljen fizetnem" kifejezés.
Magyarul szerintem a "venni" még mindig azt jelenti, hogy pénzért cserébe kapsz valamit. Jó lenne már megtanulni, hogy semmi sincs ingyen. Nem csak a készülék árcéduláján lévő nagy betűs kezdőrészletet kéne nézni, hanem az aláírt hűségnyilatkozat apró betűs bekezdéseit is, mert ott van a lényeg.
Felmondod a hűségszerződést, és kifizeted a maradékot + kötbért, ami benne van a szerződésben.
Jóval több lesz a végösszeg, mint a hátralévő 16 hónap havidíja összesen.
Átvállalni senki nem fogja, mert a tarifacsomagod havidíja úgy van kikalkulálva, hogy benne van a kedvezményes készülék ára is, nem ajándékba adták.
Új ügyfélként akárki vehet egy ilyen vagy jobb csomagot egy új, garanciális készülékkel. Miért vállalja át a tiédet készülék nélkül.
Ezt bizony buktad, a legjobban akkor jársz, ha szép csendben fizetsz még 16 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!