2/10 anonim válasza:
Inkább AppStore-nak hívnám...
Egyébként meg: Hill Climb, Granny Smith, Real Racing 3, HarborFree, Robot Unicorn 2, Subway Surf, Temple Run, A-Breaker, Plants VS Zombies, és még nagyon sok van :)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló
2013. jún. 25. 21:03
5/10 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mivel akarsz játszani. Ami neked tetszik az másnak nem és fordítva.
Én escape és autós játékokkal játszom szinte mindig. De játszottam egy ideig a Assasin's Creed-el is csak megúntam.
A Real Racing 3 pl nagyon jó. Fruit ninjával játszanak sokan, engem meg nem köt le.
Nézd meg az App store-t ott vannak a legnépszerűbb játékok, onnét mazsolázhatsz. :)
6/10 anonim válasza:
milyen stilusu jatekokat?autos, lovoldozos ,vagy inkabb strategiai,stb..?
7/10 A kérdező kommentje:
Nézegettem app store on és találtam elég sok játékot de engem leginkább a lövöldözős és autós játékok kötnek le pl:
real racing vagy a modern combat.
kár hogy a modern combat nem ingyenes :(
2013. okt. 17. 21:05
8/10 anonim válasza:
en is a real racing-et jatszom.C:
9/10 anonim válasza:
Az Asphalt 8 most ingyenes, töltsd le gyorsan! :)
10/10 A kérdező kommentje:
utolsó: már rég megvan de azért kösz am nagyon jó játék ajánlom mindenkinek
2013. okt. 30. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!