Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnatok nekem segiteni?!

Tudnatok nekem segiteni?!

Figyelt kérdés

igazabol az a problemam, hogy utalom az androidos telefonomat. sott mindent ami android!

ezert le szeretnem cserelni.

windows-os telefonokat tudtok ajanlani, vagy barmit?

es legyszi irjatok az elonyeit+hatranyait.

max 75ezret szannek ra.

de lehet egy iphone 4 8gb-ot veszek, de az 100ezer.

koszonom a segitseget!

#Windows #Android #iPhone #keszulekvaltas
2013. jún. 25. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha okosabb a telód mint te akkor mind1 mit veszel.
2013. jún. 25. 13:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha Windows Phone-s telefonban gondolkodol ennyiért akkor én mindenképp NOKIA-t ajánlanak (mivel nem állnak valami jól, ezért nagyon odatették magukat, ezáltal elég jó készülékeket adnak ki), egy jó választás lehet akár egy NOKIA 820-is (nem vagyok jól otthon az arákban de az xxlGSM-nél még benne van a 75e-s keretben). Viszont ennyi pénzért Android-os tájt már kiemelkedően jó telefonokat is lehet kapni.

Maga a software-ről pedig csak annyit, hogy szerintem még nincs kellőén kifejlődve, ezáltal nem azt értem hogy maga a Windows Phone nem lenne elég jó, mert mára már felnőtt egy szerethető szintre, csak sajnos még kevesen és keveset fejlesztenek rá, illetve Android-os telefonokhoz kepést drágábbak is.

2013. jún. 25. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!