Sony Ericsson Xperia Sola vélemények?
Mik az előnyei és a hátrányai?
Főleg ezekhez használnám:
-Telefonálás (Alap, jó a hang minősége telefonálás közbe, nincsenek gondok?)
-Zenehallgatás (Hangos, tiszta a hang?)
-Fényképezés, videózás (Jó minőségű képet, videót csinál?)
-Kint léthez (Nem árt, ha bírja a strapát, sokat vagyok kint, törékeny, könnyen kopik?)
Telefonálásra az összes többi sony telefonhoz hasonlóan, alkalmatlan. Ha ICS (4.0 -ás android) fölötti verziót használsz, akkor másodpercekbe telik, míg megjelenik a hívásfogadás csúszka. Ha azt elhúztam, ugyan él már a vonal, de én nem halok semmit, és akivel beszélek sem hall semmit (JB -n esetében a hívó fél ilyenkor hallja a telefonod csengőhangját). Pár másodperc "hallózás" után, tudtok rendesen beszélni. Már ha nem utcán vagy, mert nem túl hangos a hangszórója.
Zenehallgatásra alkalmas, lenne, ha ics -en nem akadna a hang. A minőséggel baj nincs.
Fényképei rondák, a fehér képes akkor is kiégni, mikor nincs is fény a képen... A vidóban meg iylen hülye hullámzás van. Durva dolog, egyszer látnod kell.
Az alsó kupakja puha műanyag, ha arra ráesik, biztosan lesz benne egy pukli. A kijelzője elég jól bírja, a gyárilag rajta lévő fólia pedig kiváló. A kijelző annak ellenére sem tört be, hogy ököllel szoktam ütni (van mikor elég erősen), mikor lefagy, beakad, megakad.
Legszívesebben dobnám ki a ***** de köt a szerződés... Többet én sony -t nem veszek. Az ericsson idejében jobbak voltak, de a 2011 -es xperiák ICS frissítéssel is felhúztak.
Oh, értem. :/
Azért kérdeztem vissza, mert egy másik kérdésnél mindenki dicsérte a telefont, de senki se írta, hogy miért, engem meg az érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!