Elveszett telefonszám, sim-kártya és PIN-kód van, de a sim-kártyán nincsen pénz. Mit tegyek? Még menthető? Pannonos szám.
ha a sim kártyán van a telószám akkor igen.
keresd meg a telóban a menüpontot ahol importálni lehet a sim-ről a telefonszámot. nem 100%, hogy rajta lesz.
telefon beállítások körül szokott lenni, nokiáknál asszem, nekem még régiek voltak. Újabb telóknál talán a kontaktok környékén.
Van olyan telefon amiben be kell kapcsolni, hogy a telszámokat honnan szedje, a telefonról, vagy a sim kártyáról.
nah de rendes csávó vagyok, kerestem egy dokumentációt a telódhoz:)
de be is idézem belőle:
Settings
Select Menu > Contacts > Settings and from the following options:
Memory in use — to select SIM card or phone memory for your contacts
Contacts view — to select how the names and numbers in contacts are displayed
Memory status — to view the free and used memory capacity
szal:
Select Menu > Contacts > Settings
ott a Memory in use -nál kéne kiválasztani, hogy a sim CARD, vagyis a sim-ről olvassa a kontaktokat.
Ettől még nem tuti, hogy ott lesz a szám, kérdés volt e egyáltalán felmásolva a sim-re telszám.
jaah, bocs. totál félreértettük egymást. azt hittem egy telefonszám ami a sim kártyában van eltárolva azt keresed, szal egy emberke számát.
Nem mondtad, hogy a kártya saját száma azért nem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!