Egy sony xperia S-en a 6856 pont az jó az AnTuTu-n?
Most szedtem le egyet, az AnTuTu Benchmark v2.8-at, és nekem ez kevésnek tűnik. Mindent bezártam a telón, az fps számok(ahol nézte) 59-60 volt mindenhol. Azért tűnik kevésnek, mert van, hogy 20k-t látok egy-két Mobilarena tesztben egy hasonló teljesítményű telefontól(ha jól emlékszem) . Az másik verzió lehet, vagy egy másik program?
Pontosabb kiírás(AnTuTu):
RAM: 1442
CPU Integer? 2178
CPU float-point: 912
2D graphics: 297
3D graphics: 1252
Database IO: 430
SD card write: (19.2 MB/s) 150
SD card read: (32.9 MB/s) 195
CPU frequency: 1512 MHz
A linuxnál van egy olyan mondás, ha a teljes ram foglalt, akkor érzi magát jól a rendszer. Az Android pedig linux alapú.
Elindítja a kellő folyamatokat, priorizálja és gyorsítótárazza őket. Ha kell memória, a rendszer leállítja a legkisebb prioritású programot ( vagy programokat) még nem lesz elég memória. Ha egy taskillerrel rásegítesz, csak rontod a helyzetet. A kilőtt feladatok újraindításához több erőforrás kell, mintha csak betöltené a memóriából. Vannak olyan folyamatok amiket nem is érdemes kilőni, azonnal újraindulnak, mivel kellenek a működéshez.
Nem tudom mennyire lett érthető, olvass el egy cikket az android memóriakezeléséről, érthetőbben van leírva. A task killert meg töröld le, bízd a rendszerre dolgot.
Azt ront, hogy az Android egy multitasking oprendszer, ami azt jelenti, hogy párhuzamosan több alkalmazást is futtathat. Ha ezeket Te kilövöd, újra fognak indulni. És még többet esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!