Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek egy Xperia...

Xperia.floyd kérdése:

Mi a véleményetek egy Xperia V vásárlásáról és merre? (Lenn)

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett ez a telefon. Szerintem egyedül az aksiba lehet belekötni , na mind1 nem is az a lényeg hanem - Honnan kéne megvenni? Tiszántúlon élek ezért nem tudom , hogyan lehetne a garanciát megoldani... Vagy keressek olcsóbban egy másik telefont , amit a T-nél meg tudok venni? :/ 77.000 Ft-ért jó üzletnek tartom csak sosem csináltam még rendelést és nem szeretném ha Pestig minden gondjával kocsikáznánk felfele :S

Az értelmes válaszokat előre köszönöm :)

Legyetek szívesek GSM üzleteket sorolni ahol már vásároltatok / van tapasztalatotok :) .

2013. jún. 24. 01:29
 1/4 anonim válasza:

Nekem Xperia S-em van,V-vel nincs tapasztalom,de nekem is nagyon tetszik... Én gyári hibásan kaptam az Xperia-m most csinálják,néhány nap és kész,viszont egy két dologra ügyelj ha Xperia-t veszel:

-Vegyél rá tokot,mert ha leesik eltörik

-A kijelző nagyon karolódik,de az szerintem nehezebben törik

-Mint minden android telefonnál (Xperia-nál főleg) minden nap végén menj be a beállításokba->alkalmazások->futó alkalmazások (itt zárd be a futó alkalmazásokat,kivéve azokat amik a rendszer működéséhez kellenek)

Szerintem nyugodtan vedd meg,jó a felbontás,kamera,stb.

Én telenoros vagyok,ott is vettük a telefonom,nekem nem volt gondom velük.

Remélem segítettem,ha van kérdésed,nyugodtan írj.

2013. jún. 26. 00:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Bár nekem főleg az kéne , hogy melyik GSM üzletben kéne venni? (Nem a Telenor,T-Mobile,Vodafone). Meg még nem vagyok vele tisztában hogy vízálló telefonnal hogyan járnak el ha beázik? Van rá garancia? Vagy nincs is esély , hogy beázzon? :)
2013. jún. 26. 06:20
 3/4 anonim válasza:
Bocsi nem néztem,hogy írtál vissza,erre viszont nem tudok válaszolni >.<
2013. júl. 22. 20:36
 4/4 anonim válasza:
És kiderült,hogy nem gyári hibás... Én most inkább HTC 8X-et választanék,vagy V-t
2013. júl. 22. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!