SGS Advance telefonom van. Nem vagyok vele megelégedve. Lehetőség?
Sajnos nagy valószínűséggel Xperiával sem lennél sokkal előrébb, legalábbis ami lassulást illeti, amit láttam, az alapján Xperiák szoftvere elég lomha tud lenni (legalábbis a Z home képernyője konstans beszaggat).
Esetleg megpróbálhatsz keresni valami CM ROM-ot mostani telefonodra, csodákat tudnak művelni az eszközzel, és még pénzedbe sem kerülne.
Fagyás, újraindulás is Android tulajdonság, nekem Nexus 4 is lefagyott már kétszer, pedig alig van rajta szoftver. Android sajnos Linux kernel ellenére el van tolva ilyen szempontból, nem védi eléggé az OS magát az alkalmazásoktól.
Ezzel a módszerrel frissítsd: www.sgsadvance.uw.hu
Ha valami nem érthető, írj e-mailt: sgsadvance@uw.hu
Garantált a stabilitás!
Én 1 hónapja frissítettem így, és azóta csak 1X fagyott le 10 másodpercre.
Nekem is ilyen telefonom van. Soha nem produkálta a leírt dolgokat.
8-10 sd kártyára telepített játék van rajta, kb 15 mp3 album, pár flac album, csomó kép, navigáció, könyvek, meg miegymás mellett.
Gyári szoftverét nem frissítettem, mert így is tökéletes. Páran rosszul jártak , amikor a legújabb szoftverfrissítést telepítették.
Azt viszont észrevettem, hogy a gyári 8 gigás sd kártyával gyorsabb volt. Jeneleg 32 gigás van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!