Melyik telefon jobb?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy s 2, Apple Iphone 4 vagy Samsung galaxy s advance2013. jún. 23. 17:21
11/21 anonim válasza:
iphone...
azért f-kázzák,mert h drága..de gondoljatok már bele h kint amcsiban miért van minden 2. embernek az???mert k.va olcsó...
csak a sok h.lye ezt nem fogja fel-.-
12/21 A kérdező kommentje:
hát nekem pontosan billentyűzethez kéne bluetooth :D gondoltam már rá, hogy beszerzek egyet.
2013. jún. 25. 11:46
13/21 anonim válasza:
Ez most tényleg komoly? Te billentyűzetet akarsz használni egy mobilhoz? Mother of god...
14/21 A kérdező kommentje:
gondoltam rá, hogy kipróbálom, de nemtom :D
de egyébként nem ez volt a kérdés, hanem az h melyik a jobb telefon, a billentyűs téma meg az én dolgom már.
2013. jún. 25. 18:38
15/21 anonim válasza:
Iphone 4! Főleg hogy a sima 4 is megkapja az ios 7-et!
16/21 A kérdező kommentje:
hmm... akkor sztem iphone lesz :)
2013. jún. 25. 23:13
18/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat amúgy! :)
2013. jún. 27. 23:51
19/21 anonim válasza:
van az iphone 4-ben bluetooth pont a billentyűzet miatt :) (más telefonra bluetoothon nem tudsz küldeni fileokat)
amúgy én soha többé nem választanék androidos telót.. kipróbáltam, nem is akármilyen telefonnal, de nekem nem tetszett..
ha valaki szenvedni akar akkor hajrá, vegyen androidot, de én egy stabil, felhasználóbarát, megbízható rendszerre vágyom és pont ezt nyújtja az apple
20/21 anonim válasza:
Ha már iphone akkor 4s. Az már elég gyors. A sima 4 csak döcög hozzá képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!