Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5 32GB 120. 000-ért?...

IPhone 5 32GB 120. 000-ért? Megéri

Figyelt kérdés
A napokban találtam eladó iphone 5-öt, nem tudom miért ilyen "olcsó" hisz a 16 Gb-os is drágább. Teszek egy próbát, de hogy derítsem ki, hogy igazi-e a mobil??

2013. jún. 21. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk elmész személyesen kipróbálni.
2013. jún. 21. 19:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó de hogyan állapítsam meg hogy az iOS igazi?? nem kamu
2013. jún. 21. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Elkéred a számlákat, garanciapappirt, stb.Ha ezek nincsenek meg akkor meg se vedd szerintem.
2013. jún. 21. 19:54
 4/7 SzilKa ***** válasza:

En vinnek magammal valakit, akinek iphone 5-ose van es osszehasonlitanam a ket keszuleket minden szempontbol, kivulrol es a menupontokat illetoen is.

Kamu keszuleken lattam mar olyat, hogy az app neve roviditve volt, na ilyen pl nincs az igazin.

2013. jún. 21. 19:56
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. jún. 21. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
A legtöbbnél már a betűtipuson látszik, de hogy 100% legyél nézd meg a telefon széria számát az Apple oldalán vagy checkold le az IMEI számot. :)
2013. jún. 21. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy megnézed, van-e rajta iTunes és Appstore, de 120-ért szürreálisan olcsónak tűnik! Tudom, hogy most fog jönni az új, de még nem árazták be a piacok a régi modelleket, az a hivatalos bemutató után szokott lenni. Ez gyanúsan olcsó!
2013. jún. 22. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!