Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4-re csengőhangokat...

Iphone 4-re csengőhangokat hogyan tudok tenni?

Figyelt kérdés

Szaisztok!Szeretném a segítségeteket kérni,iphone 4-re szeretnék dalokat csengőhangnak...odáig jutottam el,hogy letöltöttem 2 ringtone maker-t ,azonban a dalokat nem az iTunesről szedtem le,ha nem a Music DL nevű zeneletöltőről,ezért azok nem is kerültek a Zene mappába,így amikor kiválasztanám a zenét amit megakarok vágni,azt írja,hogy nincs zene...mit tudok tenni?

Előre is köszi!

U.i.: 13/L szóval ha lehet lépésről-lépésre!:D

Köszönöm!!:)

2013. jún. 21. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Én elsősorban a Ringtone+++-t használom. Kiválasztom a zenét, dallamot, ami tetszik, elmentem. Sajnos az ingyenes verzió csak 10 db csengőhangot enged. Kiválasztom, elmentem, majd az alkalmazásban elküldöm magamnak e-mailben. Az e-mail-t gépen megnyitom, letöltöm az Asztalra, vagy akármilyen mappába. Ezt követően a telefont csatlakoztatom a kábelre, itunes-t megnyitom. "Add file to Library"-n hozzáadod a kívánt fájlokat. aztán rámész magára a telefonra, ott már ki lesz írva a TONES menüben az adott fájl. Kipipálod az előtte lévő ikont, nyomsz egy SYNC-et lenn. És működni fog biztosan. Évek óta ezt használom. Ez csak egy ötlet volt a sok lehetőség közül.

Remélem, nem lesz gond.

2013. jún. 21. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Hangszerkesztőnél is ugyanez: elküldöd magadnak a megvágott anyagot, emailben a gépre teszed, itunes-ra hozzáadod, TONES-ra kipipálod az ikont, nyomsz egy szinkronizálást, teljesen ugyanez.
2013. jún. 21. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!