3000 MB adatforgalom a telefonomon havonta. Kb. mire elég?
Figyelt kérdés
Bevallom, nem igazán értek ehhez...csak inkább megkérdezem, nemhogy pár nap alatt kimerítem a limitet...
Többnyire Facebookot, Vibert használok, esetleg weheartit-et...na meg ugye emailek, néha böngészek is..
Az igaz, hogy ha tehetem, sima wifit használok, de ha nincs "kéznél", akkor muszáj mobilinternetet használnom.
Előre is köszönöm! :)
20/L
2013. jún. 20. 23:11
1/6 reptoid válasza:
Bőven elég lesz, ne aggódj szerintem.
3/6 SzilKa válasza:
En is kb ezeket hasznalom, az otthoni es a munkahelyi wifin kivul 500 MB nekem egy hetig tart, szoval eleg lesz az boven.
4/6 rampapapam válasza:
300 vagy 3000?
nem mindegy!
mindkettő elég nekem még a 100 MB is elég volt wifivel együtt. :)
5/6 anonim válasza:
Éjjel-nappal netezve sem sikerült még soha 2,6-2,7 giga fölé mennem egy hónapban.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, 3000, es koszi a valaszokat, mostmar nyugodtabban fogok netezni :)
2013. jún. 21. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!