Samsung Galaxy S3. Nincs, vagy csak nagyon halk hang van telefonálás közben. Mi lehet a baj?
természetesen ezt is néztem.maxon van minden.ha le-fel állítom az sem segít.néztem angol nyelvű oldal oldalakat, egyenlőre sok ilyen probléma van de választ még sehol nem találtam.
például:No sound during calls (samsung galaxy s3 problem) - Android Forums
sok-sok ilyen fórum van, úgy hogy típus hiba lesz.
hátha valaki itt tudna segíteni.
Ugyan ez a problemam.. de csak azota amiota uj szofvert kellett letoltenem...
Segitsen vki aki tudja mi lehet...
:/
Kicsit draga mulatsag lenne a megcsinaltatasa! :(
Megoldás: telefonálás közben, mikor már felvette a partner, ekkor vedd le a telefont a füledről (várd meg míg visszakapcsol a képernyő) és a kis hangszóró ikonra klikkelve eléred a megnövelt hangerőmódot. Ez komoly!
Az év fejlesztői díjat ez az funkció megérdemli! Egy nagy barom idióta volt aki ezt így összehozta! Erre volt és van minden telefonon a hang le és fel gomb, de ezt ennél megkellett bonyolítani, értelmét józan paraszti ésszel nem lelni. Idióták, ennyi. Remélem az újabb frissítéssel javítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!