Sony Xperia Z tényleg akad vagy ezt csak az "ellenzői" állítják?
Jó az az xperia z, de a kijelzője tényleg nem egy nagy szám, de azért annyira se xar, amennyit lovagolnak egyesek rajta.
Akadni pedig nem szokott, de...
Ha valaki dugig pakolja appokkal, előfordulhat. De akár mással is... Pl. galaxy s3-al, s4-el is.
Nemrég épp itt volt erről egy kérdés, s3-al kapcsolatban.
Ui:(A sony-t (ericsson)-t, kb. azóta utálják egyesek amióta kijött tőlük az x10 mini és az x8, azok tényleg nem voltak a helyzet magaslatán, de ezek az első androidos telók voltak a sony-tól...
megjelenés napján vetted?
mert 1 hét múlva már volt rá frissítés...
de tudjuk ezen az oldalon a sony-t az x8 óta utálni kell,..
A sony launcher -ével van baj. Csak az akad. Én az új touchwiz -re cseréltem, és így majdnem hibátlan az egész telefon. Majdnem.
Én nem értem mit beszéltek.. Itt szerintem senkinek nincs Xperia Z-je, ha azt írjátok, hogy szar a kijelzője, megakad.. A képernyője jobb mit az iPhone-é.. Miről beszélünk? A hardver nagyon komoly és (nálam) még soha nem akadt meg, SOHA! Két hete folyamatosan használom!
A világ 2. legjobb mobilja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!