Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Találkozott már valaki ilyenne...

Találkozott már valaki ilyennel mobilon?

Figyelt kérdés

Tegnap óta hívogat valaki fél órás rendszerességgel. Alapelvem, hogy ismeretlen számot nem veszek fel és jól is tettem, mert az illető valahogy váltogatja a számokat. Az eleje mindig ugyanaz: +363082559... és a vége pedig eddig ez: 76,64,61,58,59,74,78. Tehát egyértelmű, hogy valaki valamilyen csalással akar hívni és így rejti a számát.

Még üzenetet is kaptam, húszas számról, miszerint vegyem fel a telefont(+36202522347), persze hülye lennék.

Találkozott valaki ilyennel?

Holnap bemegyek a rendőrségre, hogy zaklat valaki.

2013. jún. 19. 16:08
 1/10 anonim válasza:

Jól teszed... hasonló volt nekem is. Csak az olyan volt hogy ahogy felvettem le is tette....

Aztán az első alkalom után fel se vettem, de szerencsére le is szokott róla aránylag hamar.

Rendőrségre bemehetsz, de úgyse fognak semmit csinálni.

2013. jún. 19. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól hogy felveszed még nem történik semmi. Azért nem fogsz fizetni csak esetleg ha vissza hivod.
2013. jún. 19. 16:11
 3/10 A kérdező kommentje:

Akkor kezdődött a dolog, hogy beléptem online a bankszámlámra, amihez ugye kell mobil. Ha pedig valahogy ezt lenyomozták, akkor talán ezzel kapcsolatos a dolog. Ezek a számok egy tudakozóban sincsenek benne, és a neten sincs róluk infó, ezért nem is veszem fel.

Egyértelmű, hogy senki se tudna klónozni ennyi számot ilyen gyorsan, ez nyilván valami számítógépes megoldás, tehát ha felveszem, akár még baj is lehet belőle, lévén ez egy okostelefon, tehát egy buherálható kis számítógép...

2013. jún. 19. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha felveszed nem fogsz fizetni érte úgysem de ezek általában csalók szoktak lenni akik belerángat6nak valamibe és lehúznak anyagilag. Ha külföldi számról hív akkor ne vedd fel. Egyszer én felvettem már véletlenül amikor Németországból hívott valaki, persze téves volt de nem figyeltem oda, és egyből 300 Ft levonás...... Amikor megjött a számla. Ez van.
2013. jún. 19. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező kicsit túl gondolod a dolgokat.
2013. jún. 19. 16:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy túlgondolom, de kinek van 7 különböző száma, ami mind ugyanúgy kezdődik és még sincs róla semmi adat a neten?
2013. jún. 19. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:

"hogy ismeretlen számot nem veszek fel és jól is tettem"

Aha, és most egész pontosan mit is úsztál meg?

Az elméletem egyébként egyszerű: mobiladapter. Ráadásul a 20-as szám benne van a tudakozóban.

A rendőrséget biztosan meg fogod bolygatni azzal, hogy felhívnak és nem veszed fel. Talán ez lesz az évszázad bűncselekménye...

2013. jún. 20. 03:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyik szám sincs benne, megnéztem.
2013. jún. 20. 10:22
 9/10 anonim ***** válasza:

telekom.hu

Nyilván egy cégtől kerestek (mobiladapter) aztán a pali kínjában a sajátjáról is hívott, hogy vedd fel végre azt a k. telefont, de egy ilyen paranoiás kismókusról simán lepattant.

2013. jún. 20. 11:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Így már értem, köszi.
2013. jún. 20. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!