-mire akarsz használni egy telefont.
-mennyi pénzt szánsz rá.
-mik az igényeid amire szükséges van egy okostelefon esetében.
ezekre válaszolva, megválaszolható a kérdés, de igy is látom, hogy értelmetlen vita meg hőzöngés lesz itt, hogy melyik jobb és melyik nem,szerencsére ez nem érdekel senkit, ird le a fentieket, és az alapján mérlegelhető,melyik számodra a megfelelőbb.(akkor vagy visszanézek, vagy egy értelmes válaszadó tájékoztat)
Internetezésre,fényképezésre és videókészítésre szeretném leginkább használni
A maximum, amit költeni szeretnék rá, az kb. 55 000 Ft, annál többet nem.
Igények terén nincs tapasztalatom,nem volt még okostelefonom, nem tudom,mit vegyek figyelembe annak kiválasztásakor.
Internetezésre,fényképezésre és videókészítésre szeretném leginkább használni
Igazándiból ebben semmi olyan nincs ami megkövetelné neked az android nagy nyitottságát és miegyebét, a windows phone is bőven megfelel neked,gyors, és ezen funkciókat maradéktalanul kihasználhatod rajta, kiváltképp a fényképezést.(nokián)
Ennek alapján nem rossz választás a lumia800, de általában nem javasolják am egvételét mert tavalyi mobil.de ha nem vagy megszállottja a frissitésgetésnek és egy jó kamerával szerelt egyedi telefont akarsz, arra jó a lumia 800.
520-as is elég lenne, csak nincs benne vaku",a 620as nem annyira a kameráról hires, afölött pedig a 720 van, ami 76, legalábbis kártyás csomagban,azzal pedig túllépjük a büdzsét.
vannak még alternativák, például a HTC Desire X, azzal csak az a probléma, hogy kitudja meddig él még a htc, és nincs elhalmozva támogatással,vagy a samsung galaxy s advance-t is ott van, csak számodra semmi értelme nem lenne igazából.a kamerája pedig, hát nem is minősítem,itt van az asztalon, akkorse használnám ha nem lenne más a házban,az android szokásos gyerekbetegségeivel (fél nap alatt való lemerülés,és társai[tapasztalat])
ebből kifolyólag a lumia 800 marad, én azt választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!