Lumia 920 mobilinternet beállítása hogyan?
Ez még nem elég. Kell egy adatelőfizetés, illetve szolgáltatódnak megfelelő APN beállítás is szükséges az adatforgalom kezeléséhez.
2013. jún. 20. 11:27
2/12 A kérdező kommentje:
mi az h adatelofizetés ?? nagyonnemvágom a témat meg soha nem volt mobilnetem
Többet lehetne segíteni ha elárulnád végre melyik szolgáltatónál vagy és milyen konstrukciós a jelenlegi előfizeted... Tehát havi előfizetésed van, vagy feltöltőkártyás konsktrukció.
2013. jún. 20. 18:24
4/12 A kérdező kommentje:
t-mobilos vagyok domino csomag asszem,vagyis mindig penzt kell rakni a kartyara.egy csalad barat kedvezmenybe vagyok tesomat pl ingyen hivhatom meg szuloket,egyszer elkudtem a gonapinet kodot az 1430-as számra h akkor lesz netem,ki is irja hogy 3G de nem tolti be az oldalakat:\
5/12 A kérdező kommentje:
Hogy megtudd a napinethez milyen APN kell, fel kell hívnod a T-Mobile ügyfélszolgáltatot - ha nem kaptál konfiguráló sms-t.
Próbálkozhatsz a következző APNekkel, ezt a telefonodon kell beállítani. Nekem nincs ilyen telefonom, fogalmam sincs hol lehet beállítani.
A következőket kell megadnod:
Név: ide bármit írhatsz
Hozzáférési pont név ( ez az APN ): lehet wnw vagy interent
A hitelesítés típusa PAP.
Többi részt szerintem nem kell kitölteni.
Ha látsz ilyent, hogy MCC, akkor azt állítsd 216-ra, MNC pedig 30.
Egy csőd a T-Mobile honlapja az APN beállításokat illetően...
2013. jún. 20. 19:14
2013. jún. 20. 19:21
8/12 A kérdező kommentje:
hat azert télleg koszi ha valakinek van wp8 az feltetlen irjon akar priviben ezeket majd kiprobalom es semmilyen smst sem kaptam a francba
Semmi köze a telefonhoz,se az op.rendszerhez.Ha otthon nincs neted,akkor sem az Asus-nál,meg a Microsoft-nál reklamálsz,hanem a szolgáltatónál.Alapból kapnod kellet volna egy visszaigazoló SMS-t,hogy mobilnet aktiválva.Mint mikor feltöltöd a kártyádat.Ha ilyet nem kaptál,úgy nem lett aktiválva.3G-t meg mindig kiírja.A 3G képes telefon az 3G képes telefon.Veszi a jelet akkor is ha nincs neted,csak nem tudod használni.Sőt én általában ki is kapcsolom,mert jobban eszi az akksit,és EDGE-vel is lejön az időjárás,levelek.Csak böngészni kapcsolom be a 3G-t.A 3G csak gyorsabb adatforgalmat tesz lehetővé,nem az az internet.Egy szónak is száz a vége,a T-Mobile-nál reklamálj.
2013. jún. 21. 08:33
10/12 A kérdező kommentje:
az uzenet amit az elkuldes után kaptam: Havidijas elofizetoinknek szolo hivasforgalmi tájekoztato szolgaltatásunk technikai okok miatt nem elérheto,megertesuket koszonjuk.
Szoval megkerdeztem a haverokat es asztmondták hogy a 3G a net jele amikor elkuldtem a t-mobilnak a GONAPINET szot az 1430-as számra ezt az smst kaptam de viszont penzt azt vett le.én aszthiszem h nen havidijas vagyok direkt kikerestem a tmobil oldalan a dolgokat h egy napig legyen netem
Kapcsolódó kérdések: