Domán Martin kérdése:
SONY XPERIA P telefonom van Jelly Bean rendszerrel,9%-on volt az akksi, zenét hallgattam és pár perc után felment 12%-ra. Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 14:38
1/10 anonim válasza:
Sony féle optimalizáció. Nyugi, lesz olyan is, hogy 8% után nulla jön. Tapasztaltam a saját telefonomon, míg Sony féle rendszer futott rajta.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi válaszod :) igen tapasztaltam már olyat is, de ez az opció jobban bejön :D
2013. jún. 17. 14:50
3/10 anonim válasza:
Megesik az ilyen, Androidnál előfordul. Biztosan lesz mikor 15%-nál jelez, hogy merül, aztán két másoperc alatt 1%-ra esik és kikapcsol.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik, nem csak a P-m szar, megnyugodtam.
2013. jún. 17. 14:53
5/10 anonim válasza:
Gyári ROM-ok betegsége tipikusan. 2 telefonomon is CyanogenMod van, ott még 1%-nál is kitart rendesen.
6/10 anonim válasza:
Igen, sajnos a Sony gyári szoftverei elég silányak, lassúak. Bármennyire is jók a telefonjai, ez hátrány.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát úgy látszik, akkor ez nem ilyen.
2013. jún. 17. 14:59
8/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam, mielött megvettem, de amúgy semmi bajom vele azon kívül, hogy hamar lemerül
2013. jún. 17. 15:00
9/10 anonim válasza:
Talán lesz javítva. Bár ez évek óta Sony betegség. Az SE Live-om, és az Xperia SL-em is szenvedett ebben gyárilag, akár Gingerbread, akár ICS, akár JB gyári ROM volt rajta.
10/10 anonim válasza:
Nekem is Sonym van egyébként, de a legeltaláltabb rendszerük a 2.3.4-es. SK17i-m van (mini pro) és olyan játékok futnak vele, mint egy saját kategóriáján belüli telefonon el se indul. A szoftver gyári, mégcsak nem is rootolt. P-re azt hiszem ilyen nincsen, a 2.3.7 esetleg. Bár ezt nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!