Milyen telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
14éves lány vagyok,új telefont szeretnék.nem túl drágát,de ha muszáj,40Ezret rászánnék(saját pénz)
a következők fontosak: netezni szeretnék rajta,egy jobb fényképező kéne(4-5megás) és legyen kicsit strapabíróbb,bírja sokáig.A samsungot előnyben részesítem,persze lehet más is. Milyen telefont ajánlanátok,és milyen díjcsomagot? max 1600ft-ot telefonálok el havonta,van előfizetések közt ilyen kis összegű,vagy feltöltőst vegyek? köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 16. 16:02
1/3 anonim válasza:
Hát,én Neked csak Samsung Galaxy Y-t tudok ajánlani.Kicsi,praktikus és 1 osztálytársamnak olyan van.Régebben én is olyan telefont kértem volna.Szerintem ezt vegyed,legalábbis ezt tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!