Elázott a telefonom. Samsung Galaxy Mini, és nem működik nem mindig kapcsol be, és ha be is kapcsol, kb.2 perc után magától kikapcsol, és fehéren világít. Szerintetek működhet még?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 23:22
1/5 anonim válasza:
Amikor elázott nem kellett volna rögtön bekapcsolnod.
Ilyenkor szét kell szedni amennyire lehet, aksi, sim kártya, memória kártya kiszedni és egy árnyékos helyre tenni száradni, nem közvetlen nap elé vagy hősugárzó elé.
Kb 24 óra száradási idő és esetleg bekapcsolt volna. De így már valószínű hogy a benne lévő ellenállások meg chipek párát kaptak, szóval szerintem kuka. Ha csak egy szerelő meg nem mondja hogy csak egy kis dolog szállt el benne ami könnyen cserélhető. De ne alapozz rá. Szerintem búcsúzz el a telódtól.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jó hír, de köszi.. :(
2013. jún. 15. 23:59
3/5 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek a wc-be esett és az is elázott, csakhogy nem dobta el. Egy év után megpróbálta, használta félévet és egy züllött estén elveszítette :)
Én nem dobnám azért még el.
4/5 anonim válasza:
Nekem pocsolyába esett bele jól meg kellett törölnöm és szerencsére működött. Nem tudom nálad kevés esélyt látok.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére működik, köszönöm:)
2013. jún. 22. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!