Milyen telefont vegyek max.35000 ft-ért?
Figyelt kérdés
Teljesen mindegy hogy milyen oprendszer van rajta.
A mai árérték arányba legyen a legjobb.
2013. jún. 15. 17:16
11/20 anonim válasza:
#7 az lehet, de nehogy már idejétmúlt telefont vegyen, ami több szempontból sem felel meg a mai igényeknek..
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Huawei Adcend y300-at vettem.
Az létezik, hogy a T-mobile webshopnál nincs rendelésmegerősítő e-mail?
2013. jún. 21. 16:41
14/20 anonim válasza:
Az a kijelzőméret + felbontás 2013-ban már nem sok mindenre elég, és a 4.0 Android sem mai darab. Arról nem is beszélve, hogy ezeket a készülékeket nem is gyártják, egy kifutott készüléket meg nem érdemes megvenni.
15/20 anonim válasza:
te mit kapsz előttem válaszoló? a huawei y300-ról van szó ...
16/20 anonim válasza:
ès akkor minek ajánlottad az y300-on kívül a tipo-t és a mini2-t?
utóbbira még android 4 sincs, a kijelzőjük 0.2 collal nagyobb, felbontás ugyanaz.
viszont hardveresen sokkal jobb mindkettőnél...
és lehet, hogy már nem gyártják, de még ma is lehet újat kapni.
17/20 anonim válasza:
mi a **** bajod van? ki a rák ajánlotta a tipo-t meg a szutyok samut , mert én biztos nem. ember te be vagy szívva
18/20 anonim válasza:
szvsz te vagy beszíva, nézd már meg ember...
#14...
19/20 anonim válasza:
Meny' mán azzzal a fos Huawei-vel! olyan ratyi, hogy az már fáj! Nehogy Huawei-t vegyél! a Bnőmnek az van és fél év alatt 3x volt már szervízben! A tipo jó lesz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!