Telefon vásárlása előtt állok, melyiket válasszam? (Lg Optimus 4x HD vagy Samsung Galaxy S2)
Figyelt kérdés
A fent említett két telefon közül nem tudok választani, melyik érné meg jobban?
Nem sokat szoktam játszani, inkább a netezés, telefonálás, esetleg egy két videó, fényképezés, és zenehallgatásra használnám...
Melyik telefon hangosabb? (zene)
Tulajdonosoktól véleményt is szívesen fogadok!
Köszönöm!
2013. jún. 15. 13:52
1/4 anonim válasza:
Ezek közül egyértelműen LG a 4 magos proci miatt, de mivel látom neked a zenehallgatás a fontos szerintem sony-t vegyél a walkman technológia miatt androidon náluk a legjobb a zene minősége. Egyébként nekem S2-m van, remek telefon én keményen használom sok játék, fullhd videók stb de mindennel megbírkózik. És az LG még ennél jobb (haveromnak az van, tapasztalat.)
2/4 anonim válasza:
Én személy szerint az lg-t ajánlom hardverileg az jobb illetve nekem a volt s2 esemnek 2x égett be a kijelzője mivel amoledes volt 2x cseréltettem. az lg nek jobb a felbontása is ami netezésnél előny szebbek lesznek a a betűk, kis méretnél se szőrösödnek. lg-m még nem volt samsungom volt szerettem de ez az amoled a fentebb leír próvlémák miatt nem jött be bár a színei verhetetlenek voltak csak nem túl tartós. most xperia z-m van eddig ez a legjobb
3/4 Balázs88 válasza:
Nekem LG 4X em van, teljesen megvagyok elégedve vele,2 hete van meg, eddig semmi probléma, tökéletes kijelző és jól futó rendszer, nagyon jó telefon és árban is kiváló.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
Lg Optimus marad...
2013. jún. 15. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!