Juliuscezar kérdése:
Most egy S3-asom van es le akarom csereni egy HTC One-ra azt szeretnem kérdezni hogy megérné-e?
Figyelt kérdés
Ugyanis en fél áron meg tudnam szerezni egy szolgáltatótól egy csomaghoz.Azt tudom hogy a kamera nem annnyira jó a HTC-ben de azt szeretnem tudni hogy mennyire.Meg amlugyis hogy jobb e a HTC mins az S3.2013. jún. 15. 10:46
1/9 anonim válasza:
Jobb a HTC, kb. mindenben de én a helyedben nem váltanék. Jól hangzik hogy fél áron meg lehet szerezni de az S3 is szinte csúcskategória, jó pár évig bőven elég mindenre szóval szerintem nem éri meg.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen hasznos volt a tanácsod.
2013. jún. 15. 11:13
3/9 anonim válasza:
Sokkal jobb nála, hogy megéri-e lecserélni, azt viszont nem tudom, rajtad múlik, hogy te hogy érzed.
Mert SGS3-mat SGS4-re nem érné meg lecserélni, az biztos, de a HTC One teljesen más.
Kijelzője sokkal jobb, teljesítménye sokkal jobb, arról már nem is beszélek, hogy milyen jó érzés kézbefogni. Az egyetlen hátránya tényleg a kamerája, de az sem szörnyű.
Nézegess mintaképeket, hogy neked az elég-e:
És még linkelnék többet, de most nincs időm.
Pár kép elég ronda ha 100%-os nagyításba nézzük meg, de bizonyos képek még úgy is szépek.
4/9 A kérdező kommentje:
koszi szépen. :)
2013. jún. 15. 15:35
5/9 A kérdező kommentje:
Gondolom a HTC-t sem akassza meg egik alkalmazás sem igaz?
2013. jún. 15. 16:58
6/9 anonim válasza:
Természetesen nem.
És ugye Androidnak szokása még erősebb telefonokon is akadni (pl. SGS4), HTC One-nál nincs ilyen, sosem akad (vagy nagyon ritkán, de néha még iOS is akad).
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi szépen és a játékokkal ugyan ez a helyzet?
2013. jún. 15. 18:21
8/9 anonim válasza:
Játékok amúgy sem szoktak akadni egy gyengébb telefonon sem, de itt az egyik legerősebb telefonról beszélünk. Természetesen nem akadnak, és nagyon sokáig ne is fognak.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi szépen a válaszaidat nagyon hasznosak voltak! :D
2013. jún. 15. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!