Normális ha a Huawe Ascend Y300 mobilomat 48 óra alatt këtszer kellett tölteni?
Figyelt kérdés
Szinte mindenkinek 2napig birja,nekem egyet s nagyon,pedig nem nyomkodom nonstop. Facebook appot leszedtem,mert ayt mmondták sokat fogyaszt. 3G kikapcsolva. Akkor miért merül ilyen gyorsan az enyim,rossz az aksija?2013. jún. 15. 08:31
1/9 anonim válasza:
Gondolom több fölös appod fut ami zabálja az akkut vagy többet nyomkodod mint mások... De abszolút nem baj... Egy okostelefont már naponta kell tölteni... Sőt!...
2/9 Mikey1988 válasza:
Általában inkább 1 napig bírják az okostelefonok - eleve a képernyő is többet fogyaszt(hat), na meg az alkalmazások állandóan az interneten lógnak, frissítésre vagy egyéb újdonságra várva! Vagy az adatokat bizonyos időközönként szinkronizálják, hogy a mobil is (valamelyest) friss információkkal rendelkezzen. Na meg egyes alkalmazások pedig az életedet szivárogtatják ki pluszban [mármint a személyes adataidat illegálisan elküldik másoknak!]. Így lényegében sok minden olyan dolog van, ami a gyorsabb merülést okozza!
3/9 A kérdező kommentje:
Értem,csak meglepődtem hogy másoknak milyen sokáig bírja aktív használat mellett,enyém meg nem. Meg 1950mAh aksival többet kelene birnia,főleg hogy az 1300mAh volt telefonon aksija lekörözi
2013. jún. 15. 09:44
4/9 oldpapa válasza:
Az enyém 3-4 napot simán bír. Igaz, nem használom túl sokat.
5/9 A kérdező kommentje:
Érdekes,nem tudom nekem miért merül ennyire...jó mondjuk én használom is,de azért ha 12 óra alatt fullra lemerül,s semmi ördöngöset nem csinálok és nem is folyamatosan használtam,akkor miért is merül ennyire a kis 1950mAh aksi?
2013. jún. 15. 11:16
6/9 oldpapa válasza:
Rendesen megformáztad az akksit? Az első két töltés legyen nagyon hosszú, én 2x16 órára felraktam, az első két töltésnél. Semmi gond nincs vele, zenét hallgatok meg minden, nincs vele probléma.
7/9 A kérdező kommentje:
Szia, azt mondták a telenorban,hogy nem kell formázni már ezeket,így nem csináltam meg,ellenben már 5-6 alkalommal volt töltve.
2013. jún. 17. 23:54
8/9 oldpapa válasza:
Azért próbáld meg, szerintem nem ártasz vele.
9/9 anonim válasza:
Amikor én megvettem az y300-amat akkor elmondta az eladó,hogy amikor hazaérek merítsem le teljesen majd rakjam rá a töltőre és töltsem fel maximumra.Valamint úgy ne töltsem,hogy megy 20%-ot majd leveszem,hanem fullra.Én a fényerőt a max-tól eggyel kisebbre szoktam venni.valamint az energiatakarékos üzemmódot bekapcsolni.Ja,és egy héten kapcsold ki teljesen a telefont 12 órára(egy estére amikor nem használod).ezeket ne felejtsd el.ezt minden okostelefonnál így kell csinálni csak kevesen tudják.általában ezért lassul le a telefonjuk vagy ezért merül gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!