Ti milyen telefont kérnétek?
Figyelt kérdés
Ballagásomra telefont kapok, legalább is kértem. Egy ideje már keresgéltem, és találtam is, de az eladó hölgy közölte, hogy "már lejárt" náluk. Úgyhogy újra kezdtem a keresést. Most a Sony Xperia J-n gondolkozok, mit gondoltok róla? Esetleg valakinek tapasztalat. Vagy ti milyet kérnétek/ajánlanátok. Az igényeim csak annyi, hogy legyen benne Wifi, kamera, android, ill. nem szokásom, de ha leszednék egy játékot ne akadjon agyonra.2013. jún. 14. 15:00
1/3 anonim válasza:
Hát mivel a véleményemre vagy kíváncsi így az én személyes véleményemet mondanám: androidosat ziher h nem, ebben az árkategóriában pedig főleg. iPhone -t vennék vagy valamilyen WinPho8 -as telefont.
2/3 anonim válasza:
Az Xperia J egy rakat f*s.Akad,köszönhetően az elavult hardvernek és még pofátlanul drága is.Inkább kérj Huawei Y300,sokkal jobban megéri.Kétmagos proci,5 megapixeles kamera,friss rendszer.
3/3 anonim válasza:
A J-nél még a 2011-es xperiák is jobbak. Az árához mérten rendkívül gyenge. Ott az Y300, xperia u meg a sola ami ugyan ilyen áron beszerezhető és sokkal jobbak nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!