Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell csengőhangot...

Hogyan kell csengőhangot rakni Iphone 2Gre?

Figyelt kérdés
Iphone 2G-m van. Már volt egy ilyen kérdés hogy: "hogyan kell új ringtonet (sajátot) rárakni Iphonra(az 3G-shez szólt) Nos én odáig eljutottam h ringtonéhoz berakta a zenét (tehát már m4r) de amikor belépek az iphonomhoz a ringtonesnél hiába syncelem a számot nemrakja be a ringtonek közé. Mi lehet a baja? vagy nemis oda rakja?
2009. okt. 10. 17:46
 1/2 anonim válasza:
sztem ugyanugy mint 3gn...van itt egy olyan oldal hogy audiko.net ide feltöltöd mit szeretnél majd kivagod azt a reszt...utana letöltöd m4r formatumban asszem :) (nembiztos) es itunessal betalozzod a ringtones mappaba! majd sync :) üdv
2009. nov. 25. 11:41
 2/2 anonim válasza:
iringer nevű programmal tudsz egyedit csinálni
2009. dec. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!