Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit kezdjek vele? Teli van...

Mit kezdjek vele? Teli van hibával! (iPhone 5)

Figyelt kérdés

December elején vettem, azóta egyre rosszabb.

-20-30%-nál kikapcsol

-Facebookból kilép

-Fáziskésésben van a lezáró hang

-Nem mindig érzékeli a wifit

-A gépemhez se csatlakozik

-Nem lehet iTunes-szal szinkronizálni

És ezek csak azok a hibái, amik épp eszembe jutottak. Mit tudok vele csinálni? Szegedi vagyok, tegnap voltam a Telenorban ahol vettük, ott azt mondták 2-3 hét, míg felküldik Budapestre, én meg annyit nem szeretnék várni. Nincs valami gyorsabb módja a javításának?

2013. jún. 14. 10:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

miért is hasonlítunk össze egy 30.000ft-os készüléket (neo) egy 70.000ft-os készülékkel? (iphone)

nem egy kategória. ez a jó az androidban,hogy ha nem tetszik pl a neo,mert fagy, akkor lehet váltani pl samsungra, LG-re, HTC-re...stb...stb, és persze ezen felül magasabb kategoriába is. nah de mi van ha valaki apple fan,és rosszalkodik a telója? mire vált? semmire nem tud, csak iphone-ra, mert ios csak apple-ra létezik, android meg sok mindenre :)

2013. jún. 17. 10:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem mondott senki olyat hogy az iPhone hibátlan... Ugyanúgy ahogy a többi más telefon. én is i4s es vagyok 2011 októberétől, és eddig még laggolni se laggolt soha! igen, az i5 az már szerintem is más tészta, el lett hamarkodva eléggé. Amióta Steve elhunyt romló tendenciát mutat az Apple. A csücske divatbu*iknak meg édesmind1 mert nekik csak villogni kell, és fogalmuk sincs róla mi is történi az Apple-vel...
2013. jún. 17. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Megvan a megoldás a telefonod megjavítására. Íme:

https://www.youtube.com/watch?v=NXQZcGgGmds&feature=youtube_..

Bocsi. Nem hagyhattam ki! :)

2013. jún. 17. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!