A Viber jól működik Samsung Galaxy Mini telefonon? Mert a skyppal gondok voltak.
Figyelt kérdés
Tegnap letöltöttem a skypot a telefonomra,tudtam is használni délután. Este mikor géphez kerültem gépről beszélgettem skypon. Akkor láttam hogy már vagy 1,5 órája írtak de a telefon nem jelezte. Pedig be voltam jelentkezve! Mikor este lefeküdtem még felnéztem telefonról,de nem jelezte ki a gépről való beszélgetést :S Azt sem jelezte,hogy melyik partner lenne online...Többször kikapcsoltam a telefont,ki/be léptem de hiába,a probléma nem oldódott meg. Töröltem mert sok helyet foglal,és használhatatlan.Le szeretném tölteni a Vibert,de nem tudom hogy az nem-e fog hasonló problémákat produkálni?! Valaki akinek ugyan ilyen telefonja van és használja a Vibert legyen szívesen megírni a saját tapasztalatát,véleményét :) Előre is köszönöm.2013. jún. 14. 08:35
1/6 anonim válasza:
Nem fog tökéletesen müködni, nem arra vannak kitalàlva
2/6 anonim válasza:
A Mini nem a legjobb telefon. Nem is értem, hogy Skypeolhattál vele előlapi camera nélkül. A haveromnak Minije van s tökéletesen fut rajta a Viber. Bár lehet hogy inkább chatelésre jobb, mint beszélgetésre. Próbáld ki! Mit veszíthetsz?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem camozni akarok hanem csak chatelni ;) Erre kellene a viber :$ Mert a skype egy rakás sz@r..
2013. jún. 14. 21:49
5/6 A kérdező kommentje:
Majd ma kiderül ;) De köszönöm a válaszokat! Megy a zöld pacsi :)
2013. jún. 15. 11:02
6/6 harcoskrisz válasza:
Minire kiváló a viber nekem is van minim és használom a vibert nagyon jó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!