Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti melyiket ajánlanátok, az...

Anna Reverse kérdése:

Ti melyiket ajánlanátok, az iphone-t vagy az androidos telefonokat?

Figyelt kérdés
Sokat segítenétek ha-ártól függetlenül-mondanátok az általatok előnyben részesítettre példát/példákat is. Előre is köszönöm.

2013. jún. 14. 01:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha itt élsz e kis hazában, akkor csak android.
2013. jún. 15. 10:38
 12/22 anonim ***** válasza:

10-es hozzászóló: mi az a "rengeteg mindent tud amit az android nem" ?

soroljad légyszives.

2013. jún. 15. 11:24
 13/22 anonim ***** válasza:

Infinity blade 1-2

Lego játékok (gyerekeknek)

gangstar las vegas

.

.

.

2013. jún. 15. 22:49
 14/22 anonim ***** válasza:

És ezek csak játékok

Amúgy 10-est védem

2013. jún. 15. 22:50
 15/22 Jófej:D ***** válasza:

Vannak olyan játékok amik meg Ios ra NincseneK.

És szerintem android a testreszabhatóbsága miatt.

2013. jún. 15. 23:46
 16/22 anonim ***** válasza:

Ez most komoly? tényleg játékokkal érvelsz? Azért vegyen valaki 50.000-el többért telót,mert vannak játékok amik nem lettek megirva androidra? Kemény... Akkor itt az ellen érv: vegyen androidot, meg egy XBOX360-at ha játszani akar,és még pénze is marad.

amúgy meg a [link] megtalálható pár JÁTÉK az általad felsoroltak közül.

Valami komoly dologgal nem tudnátok elő rukkolni amit az iphone tud,és az android nem?

Ésszerű dologra gondolok ami miatt érdemes kiadni 2x annyit az iphone-ért. ne ilyen piti dolgokkal gyertek,hogy "játékok" meg "hát mert jobb"...ok de miiii a jooobbbbb? :)

nah? fel van adva a lecke mi? nem is olyan könnyű mi? persze. azért,mert nem tudtok olyan ésszerű dolgot mondani,hogy érdemes legyen megvenni. ennyi

2013. jún. 15. 23:54
 17/22 anonim ***** válasza:
2013. jún. 17. 07:28
 18/22 anonim ***** válasza:

Like 17-es :)

Olyan szinten nem szeretem az iphone-t,hogy nem is érdekelt a tegnapi napig,hogy mit tud. de tegnap utánanéztem a "játékos" beszólás miatt (hozzáteszem azóta se irt senki semmit,hogy mitől jobb az iphone)

De ha már igy ki lett listázva,hogy milyen játékok nem mennek androidon, akkor én csak pár apróságot emelnék ki...tényleg apróság:

iPhone nem kezeli a JAVA-t

iPhone nem bővíthető memóriakártyával

iPhone 5 "csak" 8 Mpixeles kamerával rendelkezik. Ezt nem azért emelem ki,mert nem elég a 8Mpixel. Bőven elég, csak az ár/érték arányra hivom fel mindig a figyelmet,hogy más teló, ami ennyibe kerül mint az iphone 5, azoknak nagyobb a kamerája.

iPhone 5-ben nincs rádió (uuuur isten... talán a XXIII. századba beleteszik + 50.000-ért)

iPhone 5 videó felvételkor csak mono hangot rögzít

még lenne mit irnom, de igy is hosszu,és látható,hogy nem piti dolgokat irtam, mint aki azt irta,hogy az android szar,mert nem fut rajt pár játék!

2013. jún. 17. 08:56
 19/22 anonim ***** válasza:
6%
igen? szerintem meg 1001 droidos telefon van ami a felsoroltak FELÉT sem tudja..
2013. jún. 17. 13:48
 20/22 anonim ***** válasza:

nem is azt mondtam,hogy mindegyik tudja. mint előbb is irtam, ár/érték arány... persze,hogy egy galaxy mini nem tudja. nem is abban a kategóriában van.

nézd meg mennyibe kerül egy iphone 4s és hasonlits hozzá UGYAN ABBAN AZ ÁRBAN egy androidos telót.

Ha pedig iphone 5-öt nézel, akkor annak az árában keress androidos telót.

Természetesen ha egyiknek a használt árát nézed, akkor a másiknak is azt kell nézni. ebben segitségedre lehet a hasznaltgsm.hu

ha gondolod megkíméllek a keresgéléstől. eredmény: butább az iphone mint abban az árban lévő más készülék.

de ez már az elején megmutatkozott, mikor a 3G nem tudta a videót, csak a 3GS, pedig akkoriban már egy alap teló tudta fele annyi árban.

2013. jún. 17. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!