Milyen Nokia xpress music-ot vegyek?
Figyelt kérdés
most akarok se-ről áttérni nokiára előszőr valami walkman mobiltakartam de ott se-hez méltó "minden olcsószar v rohadtdrága" :D. xpress music... én az 5610-re gondoltam de még nem tudom. hasonló xpress?2009. okt. 9. 22:38
1/3 anonim válasza:
Nokia 5310-est használok egy éve. Ami hátránya, hogy halk telefonálás közben max hangerőn is(pedig nincs baj a hallásommal), utcai zajban nagyon figyelnem kell.
A zenelejátszó része jó, a mellékelt szoftvert nem szeretem - inkább magamnak töltöm fel total commanderrel az mp3tagek kitöltése után.FM Rádió is van benne.
A videolejátszást nem nagyon próbáltam-képes rá de nem ez az erőssége.
Összességében azt mondom jó telefon.
2/3 anonim válasza:
Nekem 5700-m van!Életem legjobb telefonja!
3/3 anonim válasza:
nem muszáj Xpressmusicnak lennie ahhoz, hogy zenét hallgass. bármilyen symbianos telefonon lehet olyan progikat futtatni amik ezerszer jobbak a gyári xpressmusicos programoknál. sőt azt még másra is tudod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!